Search

Logo

Logo LB voor u en uw dorp maasgouw

Clock

MEANDEREN IN MAASGOUW

Als start van het evenement Maasplassen Nautique deelde wethouder Lalieu op vrijdag 19 juni bootvlaggetjes uit aan eigenaren van een pleziervaartuig in de passantenhaven van Maasbracht.

Maasplassen Nautique is een uniek evenement. Op 19 t/m 21 juni en 26 t/m 28 juni zijn er allerlei activiteiten op en rond de Maasplassen. Naast alle facetten van waterrecreatie komt u als bezoeker ook in aanraking met de culinaire, culturele en muzikale kanten van de Maasplassen.

De activiteiten tonen de diversiteit van de Maasplassen zowel aan Nederlandse als aan Belgische zijde. Niet alleen kijken maar vooral doen, ervaren, proeven, aanraken en beleven staat centraal tijdens Maasplassen Nautique. Een overzicht van de activiteiten in Maasgouw vindt u op de gemeentelijke website www.gemeentemaasgouw.nl via de evenementenkalender.

Hebt u een boot en wilt u ook zo'n gratis "Meanderen in Maasgouw"-vlaggetje? Ze liggen vanaf maandag 22 juni in het gemeentehuis en de VVV’s in Thorn en Stevensweert. Met deze vlaggetjes willen we de bekendheid van Maasgouw als waterrecreatie- en vaargemeente vergroten.